طرز تهیه شیرینی مربایی برای پذیرایی نوروز 1403
مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی
- کره ۱۰۰ گرم
- شکر سفید ۵/۰ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- آرد سفید ۲ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل یا بهارنارنج ۱ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- عسل یا مربای آلبالو یا مارمالاد به تعداد نصف شیرینی ها
دستور پخت شیرینی مربایی
- کره و شکر را با هم مخلوط کنید:
کره و شکر را با هم ترکیب کرده و هم میزنیم تا سفید شود. - تخم مرغ و بیکینگ پودر را اضافه کنید:
تخم مرغ و بیکینگ پودر و وانیل را به ترکیب کره و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم. - آرد را اضافه کرده و خمیر شیرینی را آماده کنید:
آرد را کم کم به آن افزوده و هم میزنیم تا خمیر نرمی که به دست نچسبد، درست شود. خمیر را به خوبی ورز میدهیم. - به خمیر شیرینی سه ساعت استراحت دهید:
خمیر شیرینی را در نایلون میگذاریم و اجازه میدهیم دو الی سه ساعت بماند و استراحت کند. - خمیر شیرینی را قالب بزنید:
خمیر را از نایلون درآورده روی تخته آرد پاشیده شده با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن و نازک میکنیم. خمیر را با سر استکان قالب میزنیم. وسط نصف آنهایی را که قالب زدهایم یک دایره کوچک باز میکنیم و همه را در سینی چرب شده فر میگذاریم. - سینی شیرینیها را در فر بگذارید:
سینی شیرینیها را در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد. - مربا یا عسل را اضافه کنید:
زمانی که شیرینیها پختند، آنها را از فر درآورده و صبر میکنیم تا سرد شود. روی شیرینی های ساده را در قسمت وسط مربای آلبالو، یا مارمالاد و عسل میریزیم و بعد شیرینی سوراخ دار را روی آن قرار داده و در آخر روی شیرینی ها را پودر قند میپاشیم.