صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه شیرینی مربایی برای پذیرایی نوروز 1403

طرز تهیه شیرینی مربایی برای پذیرایی نوروز 1403

طرز تهیه شیرینی مربایی برای پذیرایی نوروز 1403

طرز تهیه شیرینی مربایی برای پذیرایی نوروز 1403

مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی

  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر سفید ۵/۰ پیمانه استاندارد اندازه گیری
  • آرد سفید ۲ پیمانه استاندارد اندازه گیری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل یا بهارنارنج ۱ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • عسل یا مربای آلبالو یا مارمالاد به تعداد نصف شیرینی ها
طرز تهیه شیرینی مربایی برای پذیرایی نوروز 1403

دستور پخت شیرینی مربایی

  1. کره و شکر را با هم مخلوط کنید:
    کره و شکر را با هم ترکیب کرده و هم می‌زنیم تا سفید شود.
  2. تخم مرغ و بیکینگ پودر را اضافه کنید:
    تخم مرغ و بیکینگ پودر و وانیل را به ترکیب کره و شکر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
  3. آرد را اضافه کرده و خمیر شیرینی را آماده کنید:
    آرد را کم کم به آن افزوده و هم می‌زنیم تا خمیر نرمی که به دست نچسبد، درست شود. خمیر را به خوبی ورز می‌دهیم.
  4. به خمیر شیرینی سه ساعت استراحت دهید:
    خمیر شیرینی را در نایلون می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم دو الی سه ساعت بماند و استراحت کند.
  5. خمیر شیرینی را قالب بزنید:
    خمیر را از نایلون درآورده روی تخته آرد پاشیده شده با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن و نازک می‌کنیم. خمیر را با سر استکان قالب می‌زنیم. وسط نصف آن‌هایی را که قالب زده‌ایم یک دایره کوچک باز می‌کنیم و همه را در سینی چرب شده فر می‌گذاریم.
  6. سینی شیرینی‌ها را در فر بگذارید:
    سینی شیرینی‌ها را در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد.
  7. مربا یا عسل را اضافه کنید:
    زمانی که شیرینی‌ها پختند، آن‌ها را از فر درآورده و صبر می‌کنیم تا سرد شود. روی شیرینی های ساده را در قسمت وسط مربای آلبالو، یا مارمالاد و عسل می‌ریزیم و بعد شیرینی سوراخ دار را روی آن قرار داده و در آخر روی شیرینی ها را پودر قند می‌پاشیم.

دیدگاهتان را بنویسید