طرز تهیه شیرینی نارگیلی به سبک جدید
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی
- پودر نارگیل ۲ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- شکر سفید ۱ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- روغن مایع ۵/۱ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- سفیده تخم مرغ ۴ عدد
دستور پخت شیرینی نارگیلی
- سفیده تخم مرغ را با شکر و پودر نارگیل مخلوط کنید:
پودر نارگیل، شکر، سفیده تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده به خوبی هم میزنیم. - روغن را اضافه کنید:
روغن را به ترکیب اضافه میکنیم مواد را روی حرارت ملایم گاز قرار داده و مرتب هم میزنیم تا شکر آب شود آنگاه آن را از روی شعله برمیداریم. - آبلیمو را اضافه کنید:
آبلیمو را به ترکیب فوق اضافه میکنیم و هم میزنیم. - شیرینی نارگیلی را در فر بگذارید:
بعد از سرد شدن با قاشق به صورت گلولههایی روی سینی چرب شده فر میگذاریم و سپس با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا شیرینی ها به خوبی بپزد، بهتر است که شیرینی تغییر رنگ ندهند.