طرز تهیه شیرینی پفک ساده
مواد لازم برای تهیه شیرینی پفک ساده
- پودر قند ۱۵۰ گرم
- سفیده تخم مرغ ۴ عدد
- بیکینگ پودر ۵/۰ قاشق چای خوری
- پودر تارتار ۴/۱ قاشق چای خوری
- آب لیمو ۳ قاشق مرباخوری
- وانیل ۵/۰ قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی پفک ساده
- سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند:
سفیده تخم مرغ را میزنیم تا کاملا سفت شود و پف کند به اندازه ای که اگر آن را برگردانیم نریزد. - پودر قند را اضافه کنید:
پودر قند را کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه میکنیم و همچنان با همزن برقی میزنیم. - پودر تاتار را اضافه کنید:
پودر تاتار را اضافه میکنیم، سپس به صورت بن ماری روی حرارت ملایم و غیر مستقیم میگذاریم ( ظرف را در ظرف آبی که در حال جوشیدن است قرار میدهیم) و در این حالت پخت همچنان با همزن مایه را میزنیم تا گرم شود. به حدی که چنانچه انگشت دست را در آن فرو بردیم داغ شود ولی نسوزد سپس آن را از روی آتش برمیداریم. - بیکینگ پودر،وانیل و آبلیمو را اضافه کنید:
بیکینگ پودر، آبلیمو وانیل را به مایه فوق اضافه میکنیم و با چنگال هم میزنیم. - خمیر شیرینی را قالب بزنید:
با قیف یا قاشق کوچکی مایه را روی کاغذ روغنی که در سینی قرار دادیم با فاصله میریزیم. - شیرینی پفک ساده را در فر بگذارید:
سینی شیرینیها را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و میگذاریم با حرارت ۲۵۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزد. رنگ این شیرینی نباید تغییر کند. بعد از فر درآورده سرد که شد از سینی جدا میکنیم.