طرز تهیه شیرینی کرهای خانگی برای عید 1403
مواد لازم برای تهیه شیرینی کره ای
- کره نرم شده ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۵/۰ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- آرد سفید حدود ۲ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- نمک 4/1 قاشق چای خوری
- پودر کاکائو در صورت تمایل ۳ قاشق چای خوری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
دستور پخت شیرینی کره ای
- خمیر شیرینی را درست کنید:
همه مواد را با هم مخلوط کرده کمی ورز میدهیم تا خمیر نرمی تهیه شود که اگر روی آن خطی کشیدیم خط محو نشود. - شیرینی کره ای را قالب بزنید:
خمیر شیرینی را در سینی مستطیل شکلی با دست پهن میکنیم تا ضخامت آن نیم سانتی متر شود. آنگاه با چنگال روی آن خط میاندازیم و یا با قیف روی سینی با فاصله به شکل دلخواه میچینیم. - شیرینیها را در فر بگذارید:
شیرینیها را در فر ۳۰۰ درجه به مدت ۱۰ و ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد اگر آن را در سینی پهن کردیم بلافاصله پس از آن که از فر درآوردیم با چاقوی تیز به شکل مستطیل میبریم.
رنگ این شیرینی نباید تغییر کند. همان قدر که اطراف آن کمی طلایی شد باید از فر خارج شود.