طرز تهیه شیرین پر برای نوروز 1403
مواد لازم برای تهیه شیرینی پر
- آرد سفید دو بار الک شده ۵۰۰ گرم
- روغن جامد نرم شده یا روغن مایع ۲۵۰ گرم
- شکر سفید ۲۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- سفیده تخم مرغ ۱ عدد
- هل آسیاب شده ۱ قاشق چای خوری کوچک
- شیر پاستوریزه یک قاشق مرباخوری
- بیکینگ پودر ۵/۰ قاشق چای خوری
دستور پخت شیرینی پر
- روغن و شکر را با هم مخلوط کنید:
روغن را در ظرفی میریزیم و با شکر ترکیب میکنیم و خوب هم میزنیم تا نرم شود. - تخم مرغها را اضافه کنید:
تخم مرغها را به ترکیب فوق اضافه کرده و هم میزنیم. - هل و بیکینگ پودر را درون شیر حل کرده و به مواد شیرینی اضافه کنید:
هل و شیر و بیکینگ پودر را با آنها ترکیب کرده و مجدداً با همزن آنها را هم میزنیم تا مایه صاف و یکپارچه شود. - آرد را اضافه کنید:
در آخر آرد را کم کم به آن افزوده کرده و هم میزنیم - خمیر را ورز دهید:
خمیر را ورز میدهیم و خوب مالش میدهیم تا خمیر نرم شود و به دست نچسبد. - به خمیر استراحت دهید:
خمیر را در نایلون میگذاریم، ۱۰ الی ۱۲ ساعت بماند. - خمیر شیرینی را قالب بزنید:
خمیر را بعد از این مدت از نایلون در میآوریم، روی یک تخته آردی با وردنه پهن میکنیم و با قالب کوچک آن را قالب میزنیم. - شیرینیها را بپزید:
شیرینیهای قالب زده شده را در سینی فر که چرب کردهایم با فاصله میچینیم. سینی را در فری که قبلاً گرم کردهایم قرار میدهیم تا با حرارت ۲۵۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزد.