طرز تهیه صبحانه انگلیسی به روش رستورانی
مواد لازم صبحانه انگلیسی
مواد لازم | میزان لازم |
تخم مرغ | 4عدد |
سوسیس | 4عدد |
لوبیا پخته شده | 2فنجان |
ژامبون | 4ورق |
گوجه فرنگی | 2عدد |
نان تست | به میزان دلخواه |
قارچ | 200گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه صبحانه انگلیسی کافه و رستوران ها
مرحله اول:
ابتدا با کمک یک چاقو شیار های باریکی روی سوسیس ها ایجاد کنید سپس در تابه مناسب آن را سرخ کنید.
مرحله دوم :
ژامبون ها را نیز با سوسیس ها سرخ کنید.
مرحله سوم :
قارچ ها را با کمک یک دستمال نمدار تمیز کنید سپس پوست آن ها را بگیرید و به اندازه مناسب خرد و سپس با مقدار کمی روغن سرخ کنید.
می توانید اندکی آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید تا رنگ آنها تیره نشود.
مرحله چهارم :
پس از سرخ شدن قارچ ها آن ها را به همراه سوسیس و ژامبون در ظرفی مناسب بریزید و درب آن را بگذارید تا سرد نشود.
مرحله پنجم :
یک قابلمه کوچک بردارید و لوبیاهای از قبل پخته شده را با دمای متوسط گرم کنید؛ میتوانیداز کنسرو لوبیا هم برا یاین منظور استفاده کنید.
حالا گوجه فرنگی ها را هم به دو قسمت تقسیم کرده و مقداری نمک روی آن بریزید سپس کاملا بپزید.
مرحله ششم :
به کمک برس های آشپزی نان تست ها را روغن مالی کرده و سپس آن ها را داخل ماهیتابه تفلن سرخ کنید.
مرحله هفتم :
تخم مرغ ها را نیز در تابه ای مناسب با مقداری نمک و فلفل نیمرو کنید.
مرحله نهایی :
پس از نیمرو کردن تخم مرغ ها همه مواد را در بشقاب بزرگی بچینید و آن را سرو کنید.
نوش جان