صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

فلفل دلمه یکی از معجزات آشپزی است ، افزودن فلفل دلمه به هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود. اگر میخواهید با ایده هایی برای تهیه انواع غذا با فلفل دلمه ای آشنا شوید، در ادامه مقاله با ستیکا همراه شوید.

 

فلفل دلمه شکم پر

مواد لازم فلفل دلمه شکم پر

پیاز بزرگ۱ عدد
برنج خام  نصف پیمانه
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز ۶ عدد
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
پنیر چدار خرد شده۱ پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر

گوجه فرنگی ها را خرد کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید

و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

نمک و فلفل له گوشت اضافه کنید سپس برنج را بشویید و به همراه نصف لیوان آب و گوجه فرنگی خرد شده به مواد اضافه کنید.

در تابه را بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت 15 دقیقه بپزد.

در قابلمه ای دیگر که تمام فلفل دلمه ها جا شوند آب بریزید و درش را بگذارید و روی حرارت بگذارید به جوش آید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

در تابه را بردارید و برنج را تست کنید ، اگر پخته بود از روی حرارت برداشته و پنیر چدار را با مواد مخلوط کنید.

به قابلمه آب در حال جوش کمی نمک اضافه کنید.

سر فلفل دلمه ها را جدا کنید و دانه هایش را بیرون بیاوریدو به مدت 5 دقیقه داخل آب در حال جوش قرار دهید و سپس آبکش کنید.

فلفل دلمه ها که از داغی افتاد داخل سینی فر بچینید و با مواد مخلوط داخلش را پر کنید.

رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا غلیظ تر و خوش رنگ تر شود سپس روی فلفل  دلمه ها بریزید.

در صورت تمایل میتوانید کمی پنیر پیتزا رویشان بریزید و روی مواد را با فویل بپوشانید و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید بپزد.

 

دیدگاهتان را بنویسید