طرز تهیه مربای گلابی به روش جدید و آسان
مواد لازم :
شکر | ۸۰۰ گرم |
گلابی یا سیب | ۱ کیلو |
آب | مقداری |
سرکه | ۱/۳ پیمانه |
زعفران سائیده | ۱/۲ قاشق چایخوری |
گلاب | ۳ قاشق سوپخوری |
آب لیموی تازه | ۲ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
گلابی ها یا سیب ها را پس از شستن پوست گرفته , بوسیله لوله ای که مخصوص در آوردن دانه های سیب و گلابی به کار می رود
دانه ها را بیرون آورده بطوریکه که دم گلابیها یا سیبها جدا نشود, سپس در مقدرای آب و سرکه می اندازیم تا گلابیها یا سیبها سیاه نشود
بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و در ظرف لعابی می ریزیم و روی آنها اب ریخته بطوری که سطح گلابیها یا سیبها را بپوشاند .
ظرف را روی حرارت قرار می دهیم تا گلابی ها یا سیب ها بپزند . (باید توجه داشته باشیم که گلابی ها یا سیب ها له نشود ).
پس از پخته شدن آنها را در صافی ریخته , شکر و زعفران را به اب گلابی یا سیب اضافه کرده تا چند جوش بزند و شربت تقریباً قوام بیاید
بعد شربت را صاف می کنیم, گلابی ها یا سیب ها و اب لیمو را به شربت اضافه کرده روی حرارت قرار می دهیم . تا شربت کاملاص قوام بیاید.
در آخر گلاب را اضافه کرده , چند جوش که زد از روی حرارت بر می داریم .