صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه نان مغزدار محلی خوشمزه و سریع

طرز تهیه نان مغزدار محلی خوشمزه و سریع

طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه و سریع

طرز تهیه نان مغزدار محلی خوشمزه و سریعطرز تهیه نان مغزدار محلی خوشمزه و سریع

در اینجا طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد.

مواد مورد نیاز :

 مایه خمیر  یک قاشق سوپخوری
آب یک چهارم پیمانه
 شکر  یک قاشق چایخوری
 روغن مایع یک دوم پیمانه
ماست پرچرب یک پیمانه
زنجبیل یا هل یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد

مواد لازم میانی :

 کره  50 گرم
 آرد 3 قاشق سوپخوری
 زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه ی رویه ی نان:

زرده ی تخم مرغ یک عدد
 روغن مایع یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه نان مغزدار :
مایه خمیر، آب و شکر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.
بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یک دستی به دست آید.
بعد آرد را به تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.
حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
بعد از یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شکل دهید.
آنگاه روی میز با وردنه باز کنید و روی آن را قالب بزنید.
سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین کنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید