صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه نان مغزدار محلی خوشمزه و سریع

طرز تهیه نان مغزدار محلی خوشمزه و سریع

طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه و سریع

طرز تهیه نان مغزدار محلی خوشمزه و سریعطرز تهیه نان مغزدار محلی خوشمزه و سریع

در اینجا طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد.

مواد مورد نیاز :

 مایه خمیر یک قاشق سوپخوری
آبیک چهارم پیمانه
 شکر یک قاشق چایخوری
 روغن مایعیک دوم پیمانه
ماست پرچربیک پیمانه
زنجبیل یا هلیک قاشق سوپخوری
تخم مرغ3 عدد
آردبه حدی که خمیر به دست نچسبد

مواد لازم میانی :

 کره 50 گرم
 آرد3 قاشق سوپخوری
 زعفران حل کرده1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه ی رویه ی نان:

زرده ی تخم مرغیک عدد
 روغن مایعیک قاشق سوپخوری

طرز تهیه نان مغزدار :
مایه خمیر، آب و شکر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.
بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یک دستی به دست آید.
بعد آرد را به تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.
حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
بعد از یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شکل دهید.
آنگاه روی میز با وردنه باز کنید و روی آن را قالب بزنید.
سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین کنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید