طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای لذیذ و کم کالری
کوبیده مرغ تابه ای
مواد لازم کوبیده مرغ تابه ای
برای 4 – 5 نفر
سینه مرغ | نصف عدد |
ران مرغ | 1 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
فلفل دلمه | نصف عدد |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
آب لیمو سنگی | نصف عدد |
رنده پوست لیمو سنگی | نصف عدد |
روغن مایع | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای
برای تهیه کوبیده مرغ ابتدا باید گوشت مرغ را از پوست و استخوان جدا کنید و به همراه فلفل دلمه و پیاز چرخ کنید.
ادویه ، نمک ، زعفران ، آب لیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کرده مخلوط کنید.
روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه بگیرد.
کف تابه نچسب را با روغن مایع چرب کنید.
مایع کوبیده را کف تابه به قطر 1.5 – 2 سانتی متر پهن کنید و با انگشت به اندازه دلخواه ( به شکل کوبیده ) بین گوشت ها را خط عمیق تا کف تابه بیندازید و از هم جدایشان کنید.
در تابه را بگذارید و روی شعله ملایم قرار دهید تا آب بیندازد سپس شعله را روی متوسط قرار دهید تا آبش کشیده شود.
در تابه را بردارید و کمی که برشته و طلایی شد ، کوبیده ها را برگردانید تا روی دیگرش هم برشته شود.