صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای لذیذ و کم کالری

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای لذیذ و کم کالری

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای لذیذ و کم کالری

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای لذیذ و کم کالری

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای لذیذ و کم کالری

کوبیده مرغ تابه ای

مواد لازم کوبیده مرغ تابه ای

برای 4 – 5 نفر

سینه مرغ نصف عدد
ران  مرغ  1 عدد
پیاز متوسط1 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
 زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
 فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
آب لیمو سنگی نصف عدد
رنده پوست لیمو سنگی نصف عدد
روغن مایعبه مقدار لازم

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای

برای تهیه کوبیده مرغ ابتدا باید گوشت مرغ را از پوست و استخوان جدا کنید و به همراه فلفل دلمه و پیاز چرخ کنید.

ادویه ، نمک ، زعفران ، آب لیمو و رنده پوست  لیمو را اضافه کرده مخلوط کنید.

روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه بگیرد.

کف تابه نچسب را با روغن مایع چرب کنید.

مایع کوبیده را کف تابه به قطر 1.5 – 2 سانتی متر پهن کنید و با انگشت به اندازه دلخواه ( به شکل کوبیده ) بین گوشت ها را خط عمیق تا کف تابه بیندازید و از هم جدایشان کنید.

در تابه را بگذارید و روی شعله ملایم قرار دهید تا آب بیندازد سپس شعله را روی متوسط قرار دهید تا آبش کشیده شود.

در تابه را بردارید و کمی که برشته  و طلایی شد ، کوبیده ها را برگردانید تا روی دیگرش هم برشته شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید