طرز تهیه کوکی ردولوت شیرینی خوشمزه مخصوص ولنتاین 2024
طرز تهیه کوکی ردولوت ساده و خوشمزه مناسب برای پذیرایی
کوکی ردولوت را میتوانید به صورت گرد درست کنید یا با کاتر قلب یا کاتر دلخواهتان قالب بزنید
که فرم شکیل تری بگیرد. برای ترک دار شدن کوکی قبل از این که آن را در فر بگذارید می توانید رویش پودر قند بپاشید.
کوکی رد ولوت ترک دار
مواد لازم کوکی رد ولوت ترک دار
آرد سفید | 1 و 3/4 پیمانه |
پودر کاکائو | 1/4 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1.5 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
کره | 110 گرم |
شکر | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد بزرگ |
عصاره وانیل | 1.5 قاشق چایخوری |
رنگ ژله ای قرمز خوراکی | 1.5 قاشق چایخوری |
پودر قند | 3/4 پیمانه |
طرز تهیه کوکی رد ولوت ترک دار
آرد سفید ، پودر کاکائو ، بکینگ پورد و نمک را مخلط کنید.
کره نرم که به دماب اتاق رسیده را با 1 پیمانه شکر هم بزنید نا سبک و حجیم شود.
تخم مرغ و عصاره وانیل و رنگ ژله ای قرمز را به کره اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود.
مخلوط مواد خشک را کم کم اضافه کرده و با دور کند و سری خمیرزن هم بزنید تا یکدست شود.
روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 – 4 ساعت در یخچال بگذارید خمیر کوکی استراحت کند.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
پودر قند را الک کنید تا گلوله هایش جدا شود.
خمیر را از یخچال خارج کرده و توپ هایی به قطر 2.5 – 3 سانتی از خمیر گرد کنید و داخل پودر قند بگردانید
و با فاصله از هم کف سینی فر بچینید و به مدت 10 – 12 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. 5 دقیقه کنار بگذارید
خک شود سپس کوکی ها را از سینی جدا کرده روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا سرد شوند.
کوکی ردولوت با شکلات چیپسی
مواد لازم کوکی ردولوت با شکلات چیپسی
کره یا مارگارین | ۱۱۰ گرم |
آرد | ۱ و ۱/۲ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱ ق چای خوری |
پودر کاکائو | ۱ ق غذا خوری |
بیکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
نمک | ۱ پنس |
شکر | ۲/۳ پیمانه |
سرکه سفید | ۱ ق چای خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
رنگ ژله ای قرمز | ۱ و ۱/۲ ق چای خوری |
شکلات چیپسی نسوز به رنگ دلخواه | ۱/۲ پیمانه |
طرز تهیه کوکی ردولوت با شکلات چیپسی
همه مواد را از 2 ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند.
آرد ، نشاسته ، پودر کاکائو ، نمک و بکینگ پودر را مخلوط کرده سه بار الک کنید.
کره نرم شده را به همراه شکر و سرکه در کاسه بریزید و به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرمی شود.
تخم مرغ ، وانیل و رنگ ژله ای قرمز را اضافه کرده 1 دقیقه دیگر هم بزنید یکدست شود.
کاسه را دورگیری کنید و مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط نمایید.
در آخر شکلات چیپسی یا گردو را به خمیر اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و با اسکوپ بستنی از خمیر برداشته با فاصله در سینی فر بچینید
و به مدت 12 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است بپزید.
برای فر برقی و توستر 20 درجه دما را کمتر کنید.