طرز تهیه کیک فرشته برفی زیبا و لذیذ
طرز تهیه کیک فرشته برفی با بافت ترد و لطیف
کیک فرشته برفی یکی از انواع کیک های اسفنجی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد.
برای تهیه کیک فرشته برفی حتما از آرد مخصوص شیرینی پزی درجه یک استفاده کنید تا کیکتان درست پف کند.
تهیه کیک فرشته برفی نیاز به مهارت بالایی دارد بنابراین ممکن است برای اولین بار نتوانید کیفیت عالی آن را تجربه کنید.
کیک فرشته برفی حالتی فنر مانند دارد و در صورتی که با دست کمی رویش فشار بیاورید
بعد از رها کردن به حالت اولیه باز می گردد. از آن جایی که برای تهیه این کیک فقط از سفیده تخم مرغ استفاده می شود
رنگی سفید و برفی و چشم نواز دارد. در ادامه مقاله دو روش برای تهیه این کیک خوشمزه و زیبا با شما در میان می گذاریم .
روش اول پخت کیک فرشته برفی
مواد لازم کیک فرشته برفی
برای 8 نفر
رنده پوست لیمو ترش | ۱.۵ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل | سه چهارم قاشق چایخوری |
کرم تارتار | ۱.۵ قاشق چای خوری |
نمک | ۳/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (سفیده) | ۱۰ عدد |
شکر دانه ریز | ۲ فنجان |
آرد کیک (الک شده) | ۱/۱/۳ فنجان |
طرز تهیه کیک فرشته برفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
نصف فنجان شکر دانه ریز را با آرد کیک مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.
سفیده تخم مرغ ، نمک و کرم تار تار را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی بزنید تا حالت موجی پیدا کند.
سرعت همزن را کم کنیدو 1 و نیم فنجان شکر را کم کم حین هم زدن به سفیده اضافه کنید تا غلیظ و براق شود.
وانیل و پوست لیموترش را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا غلیظ شود.
آرد را در 4 مرحله به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت مخلوط کنید
تا خمیر یکدست شود.
کف یک قالب کیک میان تهی 25 سانتی را بدون این که چرب کنید ، کاغذ روغنی بیندازید
و خخمیز کیک را داخل قالب ریخته با کاردک رویش را صاف کنید و به مدت 35 – 40 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
وقتی کیک فرشته برفی آماده شود حالت فنری پیدا می کند و اگر با دستتان سطح کیک را فشار دهید به جای خود بر می گردد.
5 دقیقه قالب را کناری بگذارید از حرارت بیوفتد و سپس قالب کیک را روی توری فلزی بگذارید تا کاملا خنک شود.
بعد از خنک شد کیک را از قالب خارج کرده و رویش پودر شکر بپاشید.
روش دوم پخت کیک فرشته برفی
مواد لازم کیک فرشته برفی
برای 5 نفر
وانیل شکری | 1 بسته |
کرم تارتار | 1 قاشق چایخوری |
پودر قند | 250 گرم |
آرد | 150 گرم |
سفیده تخم مرغ | 12 عدد |
نمک | 1 هشتم قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک فرشته برفی
سفیده های تخم مرغ را داخل ظرفی فلزی بریزید و ظرف را چند دقیقه روی آب در حال جوش بگذارید
تا به روش بن ماری گرم شوند ولی باید مراقب باشید که به دمای پخت نرسند و فرمشان عوض نشود.
سفیده ها را از روی حرارت بردارید و با دور تند همزن برقی شروع به زدن سفیده ها کنید تا جمع شوند و شکل برفی بگیرند.
حین هم زدن پودر تارتار ، وانیل و پودر قند را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا فرم بگیرند.
آرد و نمک را 2 بار الک کنید و کم کم به سفیده ها اضافه کنید به صورت دورانی و آرام با هم مخلوط کنید که پف سفیده ها نخوابد.
تمام سطح قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید و و مایه کیک را تا دو سوم قالب بریزید و
در فری که با دمای 180 درجه گرم شده است به مدت 40 – 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
بعد از سرد شدن کیک میتوانید با پودر قند یا خامه رویش را تزئین کنید.