صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات مخصوص ورزشکاران

طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات مخصوص ورزشکاران

طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات مخصوص ورزشکاران

طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات مخصوص ورزشکاران

طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات مخصوص ورزشکاراناین خوراکی خوشمزه را در فریزرتان نگه داری کنید تا هنگامی که گرسنه شدید خوراکی مقوی در خانه برای خوردن داشته باشید.
کره بادام زمینی، چوب شور، سریال برنج، کنجد و تکه‎های کوچک شکلات، گرانولی کم کالری را برایتان به ارمغان می‎آورند.

طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات مخصوص ورزشکاران

مدت زمان نگه داری در فریزر: تا 3 ماه
مقدار برای هر نفر : 1 تکه گرانول شکلاتی
مقدار به دست آمده : 18 تکه گرانول شکلاتی
مدت زمان آماده سازی : 20 دقیقه
مدت پخت مرحله اول : 10 الی 15 دقیقه در دمای 350 درجه سانتی گراد
مدت پخت مرحله دوم : 12 الی 15 دقیقه در دمای 300 درجه سانتی گرادمواد لازم برای گرانول کره بادام زمینی و شکلات :

 اسپری روغن1 عدد
جو¼ پیمانه
 شیره ذرت¼ پیمانه
 کره بادام زمینی3 پیمانه
شکر قهوه‎ای2 قاشق سوپ خوری
کره2 قاشق سوپ خوری
عسل1 قاشق سوپ خوری
وانیل½ قاشق سوپ خوری
نمک2 قاشق چای خوری
سریال برنج کریسپی¾ پیمانه
چوب شور خرد شده¼ پیمانه
جوانه گندم برشته2 پیمانه
کنجد¼ قاشق سوپ خوری
تکه‌های کوچک شکلاتبه مقدار لازم

 

طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات 

فر را روشن کنید و در دمای 350 درجه تنظیم کنید.

داخل یک سینی متوسط را فویل بکشید و آن را با اسپری به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید.

سپس جو را در سینی پهن کنید و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای 300 درجه قرار دهید.

در همین هنگام شیره ذرت، کره‌ی بادام زمینی، شکر قهوه‎ای، کره و عسل را با هم مخلوط کنید.

مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کره بادام زمینی و شکر قهوه‎ای آب شوند.

مخلوط را از روی حرارت بردارید. وانیل و نمک را به آن اضافه کنید.

در یک ظرف بزرگ جو‎های برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.

مخلوط جو را در یک ظرف مناسب ریخته. تکه‎های شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید.

به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود.
تکه ها را بین کاغذ‎ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد.

می‎توانید تا 3 روز در دمای اتاق یا تا 3 ماه در فریزر نگه داری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید