صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز پخت آش ماشاب غذای سنتی قم

طرز پخت آش ماشاب غذای سنتی قم

طرز پخت آش ماشاب

طرز پخت آش ماشاب غذای سنتی قم

طرز پخت آش ماشاب

در این مطلب می خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که از غذاهای سنتی قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می شود. این آش خوشمزه را خصوصاً در فصل پاییز از دست ندهید.

 

مواد لازم برای آش ماشاب :

گوشت گوسفند پخته و ریش شده 200 گرم
ماشیک و نیم پیمانه
لوبیا چشم‌ بلبلی نصف پیمانه
 برنجنصف پیمانه
گندمنصف پیمانه
سیب‌ زمینی نگینی خردشدهیک عدد
کدو حلوایی نگینی خردشدهیک پیمانه
عدسیک پیمانه
پیاز سرخ شدهسه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
آب گوشتبه میزان لازم
کشک و نعناعبه میزان لازم

 

طرز تهیه آش ماشاب :

برای تهیه ماشاب خوشمزه ابتدا باید ماش، لوبیا چشم‌ بلبلی، عدس، برنج و گندم را بشویید.

سپس آن ها را داخل قابلمه ای بریزید.

پیاز سرخ شده را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل و به میزان کافی آب، داخل قابلمه بریزید.

حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و مواد پخته شود.

در اواسط پخت، کدو حلوایی و سیب زمینی و آب گوشت را اضافه کنید.

حرارت را ملایم کنید تا آش جا بیفتد.

یکی از نشانه های جا افتادن آش، این است که پوست ماش روی سطح آش دیده شود.

هنگامی که آش جا افتاد و خواستید سرو کنید، نیمی از گوشت ریش شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.

می توانید نیمی دیگر از گوشت را به همراه کشک و نعناع داغ برای تزیین آش استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید