طرز پخت بادمجان شکم پر رژیمی و لذیذ
چگونه می توان با بادمجان یک غذای رژیمی خوشمزه تهیه کنیم؟
بادمجان یکی از خوراکی های کم کالری محسوب می شود طعمش برای بسیاری از افراد خوشایند است ، یکی از روش های پخت رژیمی بادمجان ، پخت بادمجان در فر است ، در ادامه مقاله انواع رسپی های بادمجان شکم پر رژیمی همراه با گوشت، مرغ یا بدون گوشت در فر را به شما آموزش می دهیم. اگر میخواهید یک وعده غذایی کامل و رژیمی داشته باشید میتوانید از انواع طرز تهیه بادمجان شکم پر رژیمی که در ادامه مقاله برایتان گردآوری کرده ایم استفاده نمایید.
بادمجان شکم پر رژیمی با سس بشامل
مواد لازم بادمجان شکم پر رژیمی با سس بشامل
بادمجان | ۶ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
فلفل سبز | ۱ عدد |
فلفل قرمز | ۱ عدد |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز و آویشن | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیازچه | ۱ شاخه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس بشامل | |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
شیر سرد | ۲ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه بادمجان شکم پر رژیمی با سس بشامل
بادمجان ها را از وسط به صورت طولی نصف کنید و کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و بادمجان ها را از طرفی که پوست دارد داخل سینی بچینید.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و بادمجان ها را داخل فر قرار دهید تا نرم شوند.
پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود ، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تفت دهید تا رنگش تغییر کند ، فلفل سبز و فلفل قرمز را نگینی خرد کرده به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
ادویه ها ، نمک ، سیر و پیازچه را مخلوط کنید و تفت دهید سپس رب را اضافه کرده مخلوط نمایید.
پوست گوجه ها را بگیرید و خرد کرده به مواد گوشتی اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا آب گوجه ها کشیده شود.
بادمجان ها را در ظرف پیرکس بچینید و با قاشق رویشان را باز کنید و نمک بپاشید و از مواد گوشتی داخل بادمجان بریزید.
یک قاشق رب را در تابه ای جدا تفت دهید و به همراه 1 و نیم لیوان آب بجوشانید و سپس داخل ظرف پیرکس بریزید.
ظرف درا در فر با دمای 180 درجه بگذازید تا رویشان طلایی شود.
سپس از فر بیرون آورده و از سس روی بادمجان ها بریزید.
برای تهیه سس بشامل کره را روی حرارت بگذارید و آرد را اضافه کرده تفت دهید تا خامی اش گرفته شود سپس شیر سرد را اضافه کرده سریع هم بزنید تا قوام بیاید و سپس نمک و فلفل بزنید.
سس را روی بادمجان ها ریخته و پنیر پیتزا را رویش بریزید و دوباره داخل فر قرار دهید تا روی پنیرها طلایی شود.