صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز پخت تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی

طرز پخت تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی

طرز پخت تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی

طرز پخت تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی

طرز پخت تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی

تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی

مواد لازم تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی

باگت فرانسوی کوچک1 عدد
 تخم مرغ۶ عدد
  روغن مایع¼ فنجان
نمک½ قاشق چای خوری
  فلفل سیاه آسیاب شده  ¼ قاشق چای خوری
 فلفل دلمه ای قرمز کوچک خرد شده 1 عدد
 موسیر کوچک خرد شده ۱ عدد
 سیر خرد شده۱ حبه
موزارلای خرد شده⅔ فنجان
جعفری یا ریحان تازه خرد شده۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

نان باگت را از طول تقسیم کنید و وسطش را برش دهید و خمیر داخلش را خالی کنید.

تخم مرغ ها را به همراه روغن ، نمک و فلفل هم بزنید.

فلفل دلمه خرد شده ، موسیر خرد شده ، سیر خرد شده ،  موزارلا ، جعفری و ریحان خرد شده را با تخم مرغ مخلوط کنید.

نان باگت ها را در سینی فر بچینید و داخلش مخلوط تخم مرغ را بریزید و به مدت 25 د قیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ ببندد.

اگر نمیخواهید که انتهای نان ها خیلی برشته شود میتوانید دو انتهای نان را فویل بپیچید.

 

دیدگاهتان را بنویسید