طرز پخت تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی
تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی
مواد لازم تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی
باگت فرانسوی کوچک | 1 عدد |
تخم مرغ | ۶ عدد |
روغن مایع | ¼ فنجان |
نمک | ½ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه آسیاب شده | ¼ قاشق چای خوری |
فلفل دلمه ای قرمز کوچک خرد شده | 1 عدد |
موسیر کوچک خرد شده | ۱ عدد |
سیر خرد شده | ۱ حبه |
موزارلای خرد شده | ⅔ فنجان |
جعفری یا ریحان تازه خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
نان باگت را از طول تقسیم کنید و وسطش را برش دهید و خمیر داخلش را خالی کنید.
تخم مرغ ها را به همراه روغن ، نمک و فلفل هم بزنید.
فلفل دلمه خرد شده ، موسیر خرد شده ، سیر خرد شده ، موزارلا ، جعفری و ریحان خرد شده را با تخم مرغ مخلوط کنید.
نان باگت ها را در سینی فر بچینید و داخلش مخلوط تخم مرغ را بریزید و به مدت 25 د قیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ ببندد.
اگر نمیخواهید که انتهای نان ها خیلی برشته شود میتوانید دو انتهای نان را فویل بپیچید.