طرز پخت دمی گوجه سریع و آسان
طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه و ساده
دمی گوجه یا دمپختک گوجه یکی از غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوشمزه است که همراه با سالاد شیرازی مصرف می شود. این غذای خوشمزه را حتما باید با برنج کته ای دست کنید. شما میتوانید دمی گوجه را با سیب زمینی و بدون سیب زمینی درست کنید یا این که به ترکیب آن گوشت چرخ کرده، گوشت مرغ و لوبیا سبز اضافه کنید.
دمی گوجه ساده با سیب زمینی
مواد لازم دمی گوجه ساده با سیب زمینی
برای دو نفر
برنج | ۲ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۴ عدد درشت |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی | ۱ عدد درشت |
کره | ۲۵ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه دمی گوجه ساده با سیب زمینی
برای شروع تهیه دمی گوجه برای دو نفر برنج را بشویید و داخل قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید به اندازه ای که یک بند انگشت بالاتر از برنج قرار بگیرد.
نصف قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه کنید و 30 دقیقه گناری بگذارید خیس بخورد.
پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرد مخلوط نمایید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده چد دقیقه تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
پوست گوجه فرنگی و سیب زمینی را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و
به همراه کمی نمک و کره به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا تفت بخورد و آبش جمع شود.
در همین حین قابلمه برنج را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب برنج تبخیر شود.
مخلوط گوجه تفت داده شده را به قابلمه برنج اضافه کرده مخلوط کنید.
زمانی که آب برنج کاملا کشیده شد ، در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید و زیر قابلمه شعله پخش کن بگذارید.
حدود 45 دقیقه به برنج زمان بدهید تا دم بکشید.
طرز تهیه دمی گوجه برای دو نفر به پایان رسید. دمی گوجه ساده را به همراه ترشی مخلوط یا سالاد شیرازی سرو نماید.