صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز پخت فیله استریپس ترد و رستورانی

طرز پخت فیله استریپس ترد و رستورانی

طرز پخت فیله استریپس ترد و رستورانی

طرز پخت فیله استریپس ترد و رستورانی

طرز پخت فیله استریپس ترد و رستورانی

فیله استریپس رستورانی

مواد لازم فیله استریپس رستورانی

برای 4 نفر

فیله مرغ۱۲ عدد
سس خردل۱ قاشق غذا خوری
 روغن زیتون۱ قاشق غذا خوری
آرد۳۵۰ گرم
آب و یخبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و آویشنبه مقدار کافی
پودر سیر، پاپریکا و پولبیبربه مقدار کافی

 

طرز تهیه فیله استریپس رستورانی

برای تهیه چیکن استریپس رستورانی فیله های مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و مقداری نمک ، فلفل سیاه ، آویشن ، پودر سیر ، پاپریکا و پولبیبر اضافه کنید.

سس خردل  و روغن زیتون را اضافه کنید و با دست مواد را کاملا روی مرغ ها ماساژ دهید و روی کاسه را بپووشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

در کاسه ای دیگر آرد را با مقدار لازم نمک ، فلفل سیاه ، اویشن ، پودر سیر ، پاپریکا و پولبیبر مخلوط کنید.

یک کاسه آب با مقدار زیادی یخ کنار دستتان بگذارید.

فیله های مرغ را داخل آرد و سپس داخل آب یخ بزنید و دوباره این کار را تکرار کنید و در آخر داخل آرد بزنید.

با دست به روش چرخشی آرد را به خورد فیله ها بدهید تا حالت پولکی بزنید.

تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و روغن به اندازه ای اضافه کنید که فیله ها در روغن شناور بمانند.

هر دو طرف فیله های پولکی شده را در روغن سرخ کنید و روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغنشان کشیده شود . چیکن استریپس را همراه با سس دلخواه سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید