طرز پخت فیله استریپس ترد و رستورانی
فیله استریپس رستورانی
مواد لازم فیله استریپس رستورانی
برای 4 نفر
فیله مرغ | ۱۲ عدد |
سس خردل | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد | ۳۵۰ گرم |
آب و یخ | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و آویشن | به مقدار کافی |
پودر سیر، پاپریکا و پولبیبر | به مقدار کافی |
طرز تهیه فیله استریپس رستورانی
برای تهیه چیکن استریپس رستورانی فیله های مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و مقداری نمک ، فلفل سیاه ، آویشن ، پودر سیر ، پاپریکا و پولبیبر اضافه کنید.
سس خردل و روغن زیتون را اضافه کنید و با دست مواد را کاملا روی مرغ ها ماساژ دهید و روی کاسه را بپووشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
در کاسه ای دیگر آرد را با مقدار لازم نمک ، فلفل سیاه ، اویشن ، پودر سیر ، پاپریکا و پولبیبر مخلوط کنید.
یک کاسه آب با مقدار زیادی یخ کنار دستتان بگذارید.
فیله های مرغ را داخل آرد و سپس داخل آب یخ بزنید و دوباره این کار را تکرار کنید و در آخر داخل آرد بزنید.
با دست به روش چرخشی آرد را به خورد فیله ها بدهید تا حالت پولکی بزنید.
تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و روغن به اندازه ای اضافه کنید که فیله ها در روغن شناور بمانند.
هر دو طرف فیله های پولکی شده را در روغن سرخ کنید و روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغنشان کشیده شود . چیکن استریپس را همراه با سس دلخواه سرو کنید.