صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز پخت پوره سیب زمینی خامه ای

طرز پخت پوره سیب زمینی خامه ای

طرز پخت پوره سیب زمینی خامه ای

طرز پخت پوره سیب زمینی خامه ای

طرز پخت پوره سیب زمینی خامه ای

پوره سیب زمینی یکی از غذاهای فوری و محبوب در جهان است که در بیشتر مواقع در کنار غذاهای دیگر سرو می شود. پوره سیب زمینی به روشهای مختلفی تهیه می شود

و نام های متفاوتی دارد از جمله پوره سیب زمینی کلاسیک، پوره سیب زمینی رژیمی با شیر، پوره سیب زمینی و تخم مرغ، پوره سیب زمینی و سبزیجات،

پوره سیب زمینی پیتزایی، پوره سیب زمینی خامه ای و … که در این مطلب طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای آموزش داده شده است با ستیکا همراه باشید.

 

مواد لازم برای پوره سیب زمینی خامه ای :

 سوپ مرغ تغلیظ شدهدو فنجان
  سیب زمینی زرد پوست کنده و برش داده شدهشش عدد
کره روشن نصف فنجان
کره معمولیدو قاشق غذاخوری
پودر سیر (کاملا به سلیقه شما مربوط میشه ) 2/1 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شدهدر صورت دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای :

سیب زمینی ها قطعه شده را درون قابلمه ریخته و سه لیتر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد

سپس حرارت را کاهش داده تا آرام قل بزند و 10 دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شوند سپس آب آن را تخلیه کرده و سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و له می کنیم.

سپس در یک ظرف بزرگ سیب زمینی، کره و سوپ مرغ نمک و فلفل و پودر سیر را ترکیب کرده و به هم می زنیم تا یک دست شوند. به همین سادگی غذای شما آماده است.

در آخر روی آن پیازچه های خرد شده را می ریزیم و نوش جان می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید