صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز پخت پیچاق قیمه سنتی

طرز پخت پیچاق قیمه سنتی

طرز پخت پیچاق قیمه سنتی

طرز پخت پیچاق قیمه سنتی

طرز پخت پیچاق قیمه سنتی

مواد لازم برای پیچاق قیمه :

گوشت قیمه ای500 گرم
 خلال بادام150 گرم
پیاز داغ 1 پیمانه
 تخم مرغ3 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
آبغورهنصف پیمانه
روغن یا کرهبه میزان لازم

 

طرز تهیه پیچاق قیمه :

پیازها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود.

مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت ها بپزند،

خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید

در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت های پخته شده اضافه کنید

وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.

پس از آن تخم مرغ ها را تک تک روی خورش می شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها بپاشید

سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ ها بسته شوند

در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

 

نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه :

می توانید تخم مرغ ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.

بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید