صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز پخت کباب بلغاری غذای سنتی بلغارستان

طرز پخت کباب بلغاری غذای سنتی بلغارستان

طرز پخت کباب بلغاری غذای سنتی بلغارستان

طرز پخت کباب بلغاری غذای سنتی بلغارستان

طرز پخت کباب بلغاری غذای سنتی بلغارستان

طرز تهیه کباب بلغاری گوشت و مرغ مجلسی

کباب بلغاری یا کبابچه ، کباب سنتی بلغارستان است که به دو روش متفاوت طبخ می شود ،

کباب بلغاری یا کبابچه ( به انگلیسی : Kebapche ) یکی از غذاهای سنتی کشور بلغارستان است که به صورت رول شده

یا با گوشت  چرخ کرده تهیه می شود که  از نظر ظاهری شباهت زیادی به کباب کوبیده ایرانی دارد ولی طعم آن متفاوت است.

کباب بلغاری معمولا با گوشت فیله گوساله پخت می شود ولی برای تهیه کباب بلغاری گوسفندی می توانید

از گوشت راسته گوسفند استفاده نمایید.

 

کباب بلغاری

مواد لازم کباب بلغاری

برای 8 سیخ برای 6 نفر

راسته گوساله 800 گرم
پیاز بزرگ یک عدد
فلفل دلمه اییک عدد
روغن مایعیک چهارم پیمانه
 نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

 

طرز تهیه کباب بلغاری

گوشت را به صورت نواری  10 – 12 سانتی متری با ضخامت نیم سانتی برش بزنید .

در صورتی که گوشت را در فریزر بگذارید تا کمی یخ بزند و بافتش سفت شود به راحتی میتوانید به شکل دلخواه برش بزنید.

رویش نمک و فلفل سیاه بپاشید و داخل روغن ، پیازو فلفل خرد شده به مدت 2 – 3 ساعت در یخچال بخوابانید.

با بیفتک کوب ، ورقه های گوشت را نازک کنید و داخل هر کدام یک تکه فلفل و پیاز قرار داده و گوشت را دور آن رول کنید

و به سیخ بکشید و روی آتش یا داخل تابه بپزید.

در صورتی که میخواهید کباب را روی آتش بپزید داخل سیخ  پهن بکشید و در صورتی که میخواهید

در تابه با روغن سرخ کنید دو طرف رول ها را سیخ چوبی رد کنید تا کاملا فیکس شود.

از روغنی که گوشت ها را در آن خوابانده اید در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دید

و سیخ های کباب را در آن بچینید و در تابه را ببندید تا گوشت ها آب بیندازد و مغز پخت شود.

گاهی سیخ ها را زیر و رو کنید. لایه گوشت نازک است و خیلی سریع می پزد.

زمانی که گوشت تغییر رنگ داد و آب انداخت ، در تابه را بردارید تا آبش تبخیر شود و کباب برشته شود.

 

کباب بلغاری با مرغ

مواد لازم کباب بلغاری با مرغ

 

  فیله گوساله و یا گوشت راسته گوسفند نیم کیلو گرم
سینه مرغ بدون استخوان۳۰۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
زعفران دم کردهدو قاشق چایخوری
سس سویایک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ریز رنده شدهدو عدد
نمک به میزان لازم
ادویه به میزان لازم

طرز تهیه کباب بلغاری با مرغ

سینه مرغ را به تکه های 3 *4 سانتی برش بزنید.

گوشت راسته گوسفند را به صور نوار 12 * 2 سانتی با ضخامت 5 میلیمتر برش بزنید

و به مدت 15 دقیقه در مخلوط 1 عدد پیاز خرد شده و کیوی حلقه شده قرار دهید.

آب پیاز رنده شده را بگیرید.

آب پیاز ، سویا سس و نصف زعفران دم کرده را مخلوط کنید.

هر تکه گوشت راسته گوسفندری را دور یک تکه مرغ  بپیچید و 6 تا 8 رول را به یک سیخ بکشید

با کمک قلم مو از مخلوط پیاز روی گوشتها بمالید و روی حرارت ملایم زغال کباب  کنید تا مغز پخت شوند.

کمی که گوشت خودش را گرفت باقیمانده زعفران ، فلفل و نمک و کره ذوب شده را مخلوط کرده

به دو قسمت تقسیم کنید و با قلم مو رویشان بمالید.

بعد از اتمام پخت دوباره این کار را تکرار کنید تا مانع از خشک شدن کباب شوید.

برای تهیه کباب بلغاری با مرغ می توانید گوشت فیله مرغ را جایگزین گوشت قرمزکنید .

یا این که میتوانید داخل رول های گوشت قرمز علاوه بر پیاز و فلفل یک تکه فیله مرغ مزه دار شده قرار دهید.

یا این که میتوانید داخل لایه گوشت قرمز فقط یک تکه فیله مرغ مزه دار شده قرار دهید و رول کنید

و هنگام به سیخ کشیدن رول های گوشت ، یک تکه پیاز و فلفل بین رول ها به سیخ بکشید.

برای مزه دار کردن بهتر گوشت مورغ میتوانید از زعفران دم کرده و آبلیمو هم استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید