طرز پخت کیک خیس پرتقالی به روشی آسان
طرز تهیه کیک پرتقالی خیس خوشمزه به روش خانگی
کیک خیس پرتقالی خوشمزه یکی از بهترین گزینه ها برای عصرانه است.
در این مقاله انواع روشها برای تهیه یک کیک خیس پرتقالی خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
شما بدون نیاز به داشتن فر و همزن هم میتوانید این کیک پرتقالی خانگی را درست کنید.
یکی از مهم ترین عناصر طعم دهنده که در کیک خیس پرتقالی استفاده می شود ، رنده پوست پرتقال است
، سعی کنید حتما از پرتقال های معطر برای کیک استفاده کنید و فقط قسمت نارنجی پرتقال را رنده کنید
و به قسمت سفید پوست پرتقال کاری نداشته باشید. میزان استفاده از پوست پرتقال در کیک کاملا سلیقه ای است
و مقدار بیشتر آن باعث معطر تر شدن کیک شما می شود.
در ادامه مقاله طرز تهیه انواع کیک خیس پرتقالی بدون فر یا قابلمه ای و کیک پرتقالی که درون فر تهیه می شود
را به شما آموزش میدهیم.
کیک خیس پرتقالی خوشمزه
مواد لازم کیک خیس پرتقالی خوشمزه
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
شیر یا ماست | نصف پیمانه |
آرد | 2/5 پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
آب پرتقال | 1 پیمانه |
پوست پرتقال رنده شده | 1 – 3 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای سس پرتقالی | |
آب پرتقال | 1 پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
طرز تهیه کیک خیس پرتقالی خوشمزه
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
3 عدد تخم مرغ را به همراه شکر به مدت 7 – 10 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی رنگ و غلیظ شود.
شیر ، آب پرتقال ، روغن مایع و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و در 3 مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به خورد هم بدهید تا یکدست شود.
کف قالب را چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب ریخته و به مدت 35دقیقه در فر قرار دهید.
برای تهیه سس پرتقالی روی کیک خیس ، 1 لیوان آب پرتقال و نصف پیمانه شکر را مخلوط کنید
و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود ولی به جوش نیاید سپس از روی شعله بردارید.
بعد از خارج کردن کیک از فر، کیک را کناری بگذارید خنک شود سپس به صورت دلخواه برش بزنید
و سس سرد را روی کیک بریزید و سپس اجازه دهید به خورد کیک برود.
میتوانید کیک را به مدت 1 – 2 ساعت در یخچال بگذارید تا شربت به خورد کیک برود و
کیک سرد شودو طعم خوشمزه تری پیدا کند.
میتوانید روی کیک را با پودر پسته تزئین نمایید.
کیک خیس پرتقالی با آرد سمولینا
مواد لازم کیک خیس پرتقالی با آرد سمولینا
آرد سفید | ۲ لیوان |
آرد سمولینا | یک لیوان |
تخم مرغ | ۵ عدد |
پودر نارگیل | نصف لیوان |
بکینگ پودر | ۲ قاشق غذا خوری |
ماست | نصف لیوان |
آب پرتقال | نصف لیوان |
روغن مایع | یک لیوان |
پوست پرتقال رنده شده | یک عدد |
شکر | دو سوم لیوان |
مواد لازم برای تهیه شربت | |
آب | یک لیوان |
آب پرتقال | یک لیوان |
شکر | یک و نیم لیوان |
مود لازم برای سس پرتقال | |
ژله پرتقال | نصف بسته |
پودر کاستارد | 2 قاشق غذاخوری |
آب | 1 لیوان |
طرز تهیه کیک خیس پرتقالی با آرد سمولینا
همه مواد را از 2 ساعت قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ ها را به همراه شکر هم بزنید تا کرم رنگ و پف دار شوند و در انتها رنده پوست پرتقال را اضافه کنید.
روغن و ماست و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.
آرد ها و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و با پودر نارگیل مخلوط کرده کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک مخلوط نمایید.
کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید و کف و دیواره های کیک را چرب کرده و آرد پاشی کنید
و مایع کیک را در قالب ریخته به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید بپزد.
برای تهیه شربت ف آب ، آب پرتقال و شکر را روی حرارت قرار داده و 15دقیقه بوشانید
و سپس از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
کیک را از فر خارج کرده و بع از سرد شدن برش بزنید و شربت بدهید.
برای تزئین کیک خیس می توانید از پودر گردو ، پودر پسته ، نارگیل یا کنجد استفاده کنید.
میتوانید سس پرتقال را جایگزین شربت پرتقال کنید.
برای تهیه سس پرتقال تمام مواد را مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم بزنید تا بدون این که به جوش بیاید غلیظ شود.
شعله را خاموش کنید و صبر کنید کمی از حرارت بیوفتد و خودش را بگیرد ولی هنوز حالت روان داشته باشد ،
سس نیمه گرم را روی کیک سرد بریزید و صبر کنید تاکاملا خنک شود.
برای این که سس بهتر به خورد کیک برود ، کیک را برش بزنید و سطج کیک را با خلال دندان سوراخ کنید.
در صورتی که آرد سمولینا در دسترس نداشتید می توانید با آرد سفید جایگزینش کنید.